EXCLUSIV | Cum își menține Emma de la Zu silueta de invidiat. Nu îi plac dulciurile + De când nu mai consumă carne

25 07. 2024, 16:00

Emma Ștefan sau Emma de la Zu este cunoscută atât ca artistă, cât și prin prima jobului pe care îl are la radio, unde face echipă cu Mihai Morar și Daniel Buzdugan . Logodnica lui Tavi Colen afișează o siluetă de invidiat și susține că nu face sacrificii pentru a arăta așa. Vedeta a dezvăluit, pentru CIAO.RO, la ce alimente a renunțat. Dacă pe unele le-a eliminat din simplul motiv că nu îi plac, pe altul a fost nevoită să nu îl mai consume în urma semnalele trase de propriul organism.

Emma de la Zu este fericită, bucurându-se de echilibrul pe care îl are între viața profesională, dar și personală. Are noroc că face echipă cu iubitul ei nu doar acasă, ci și pe scenă sub titulatura Tavi Colen Band & Emma de la Zu. Artista recunoaște să sportul este o constantă în viața ei și că nu face excese alimentare. Rezultatul este silueta de invidiat pe care o afișează, fiind obișnuită să fie complimentată pentru felul în care arată.

Emma de la Zu: „Toate lucrurile astea mă ajută să mă țin în formă”

Singurele excepții pe care le face sunt perioadele de vacanță, când nu își refuză nicio poftă culinară. “Am o oarecare grijă față de mine și cred că mă ajută faptul că sunt tot timpul în mișcare. Am o jumătate de oră pe zi înainte de matinal în care fac mișcare. Dar faptul că ziua mea de muncă are multe ore și mă ține în priză, plus cântările, concertele, dansurile, forța ZU care urmează pe 31 august la Baia Mare, toate lucrurile astea mă ajută să mă țin în formă”, ne-a mărturisit logodnica lui Tavi Colen.

Cei doi sunt împreună de 16 ani și sunt logodiți, după cum ne-a povestit recent Emma. Evenimentul nu a fost unul programat și l-au făcut pentru sufletul lor, bucurându-se de binecuvântarea primită. Sunt la fel de îndrăgostiți ca la începuri, iar o dovadă în acest sens sunt vacanțele, pe care preferă să le petreacă în continuare în doi și nu cu gașca de prieteni.

Emma de la Zu: „Sunt vreo 16 ani de când am renunțat la carne”

Cam din aceeași perioadă în care a început povestea de dragoste cu artistul, Emma a renunțat la carne. Nu a fost un moft, ci o alegere conștientă, legată de sănătate.

“Nu consum carne de foarte mult timp și nu-mi plac dulciurile. Cred că ăsta este norocul meu. Da, dar am alte vicii”, ne-a mărturisit ea. “Nu a fost o alegere pe care am luat-o eu, ci a luat-o corpul meu, organismul meu. Cred că dacă suntem un pic atenți la ce simțim, e imposibil să nu includem în toate lucrurile astea și grija față de noi și să ne dăm seama ce ne face bine și ce nu. În cazul meu, carnea a fost cea care nu făcea bine deloc. Păi cred că sunt vreo 16 ani de când am renunțat. Deci mult, practic mai mult de jumătate de viață”, a spus, pentru CIAO.RO, Emma de la Zu.

Foto: Instagram